Sjemeništarci III. godine

IVAN ANDRIĆ rođen je 28. lipnja 1998. u Zenici. Prvo je od dvoje djece roditelja Stjepana i Blanke. Osnovnu školu je završio u Tršću. Dolazi iz župe sv. Ante Padovanskog – Vukanovići i kandidat je Vrhbosanske nadbiskupije.

 

 

MATO BABIĆ rođen je 3. rujna 1998. u Mostaru. Prvo je od dvoje djece roditelja Stipice i Renate. Osnovnu školu je završio u Prozoru. Dolazi iz župe Presvetog Srca Isusova – Prozor i kandidat je Vrhbosanske nadbiskupije

 

 

DRAGAN BREKALO rođen je 28. travnja 1998. u Doboju. Jedino je dijete majke Jele. Osnovnu školu je završio u Derventi. Dolazi iz župe sv. Juraja – Derventa i kandidat je Vrhbosanske nadbiskupije.

 

 

JOSIP LANDEKA rođen je 30. studenog 1998. u Münchenu. Treće je od četvero djece roditelja Marinka i Venke. Osnovnu školu je završio u Posušju. Dolazi iz župe Bezgrešnog začeća BDM – Posušje i kandidat je Mostarsko-duvanjske biskupije.

 

 

IVAN RAJIČ rođen je 20. srpnja 1998. u Prozoru. Drugo je od četvero djece roditelja Zorana i Suzane. Osnovnu školu je završio u Uzdolu. Dolazi iz župe sv. Ivana Krstitelja – Uzdol i kandidat je Vrhbosanske nadbiskupije.

 

 

JOSIP ŠKARICA rođen je 2. svibnja 1998. u Mostaru. Drugo je od petero djece roditelja Marinka i Marijane. Osnovnu školu je završio u Prozoru. Dolazi iz župe Presvetog Srca Isusova – Prozor i kandidat je Vrhbosanske nadbiskupije.

 

 

ZVONIMIR ŠUKER rođen je 19. siječnja 1999. u Livnu. Četvrto je od četvero djece roditelja Stipana i Jasne. Osnovnu školu je završio u Lištanima. Dolazi iz župe sv. Josipa – Lištani i kandidat je Banjolučke biskupije

 

 

IVAN VLAJČIĆ rođen je 13. veljače 1999. u Mostaru. Prvo je od dvoje djece roditelja Mire i Delfe. Osnovnu školu je završio u Prozoru. Dolazi iz župe Presvetog Srca Isusova – Prozor i kandidat je Vrhbosanske nadbiskupije.