Sjemeništarci II. godine

ILIJA BILANOVIĆ rođen je 27. ožujka 1999. u Glamoču. Peto je od šestero djece roditelja Ive i Zdravke. Osnovnu školu završio je u Glamoču. Dolazi iz župe sv. Ilije Proroka – Glamoč i kandidat je Banjolučke biskupije.

 

 

ANDREJ DŽAJIĆ rođen je 01. listopada 1999. u Ljubuškom. Drugo je od četvero djece roditelja Zdenka i Ane. Osnovnu školu završio je u Ljubuškom. Dolazi iz župe sv. Antuna Padovanskog - Humac i kandidat je Mostarsko - duvanjske biskupije.

 

 

ANTONIO JURIČ rođen je 22. srpnja 1999. u Kupresu. Prvo je od troje djece roditelja Ivice i Marijane. Osnovnu školu završio je u Kupresu. Dolazi iz župe sv. Obitelji - Kupres i kandidat je Vrhbosanske nadbiskupije.

 

 

TONI KOLAKUŠIĆ rođen je 9. ožujka 2000. u Mostaru. Šesto je od šestero djece roditelja Stipana i Anđe. Osnovnu školu završio je u Uzdolu. Dolazi iz župe sv. Ivana Krstitelja - Uzdol i kandidat je Vrhbosanske nadbiskupije.

 

 

MARKO LJUBIĆ rođen je 28. listopada 1999. u Krančićima. Treće je od petero djece roditelja Stipe i Ankice. Osnovnu školu završio je u Uzdolu. Dolazi iz župe sv. Ivana Krstitelja - Uzdol i kandidat je Vrhbosanske nadbiskupije.

 

 

LEO VIDOVIĆ rođen je 24. siječnja 2000. u Livnu. Prvo je od troje djece roditelja pok. Jakova i Josipe. Osnovnu školu je završio u Glamoču. Dolazi iz župe sv. Ilije proroka – Glamoč i kandidat je Banjolučke biskupije.